dinsdag 8 mei 2012

Mooi, het regent


Ik ben er niet altijd even blij mee, maar vandaag denk ik: Mooi dat het regent!

Gisteren heb ik het gras gemaaid, dus dat is klaar en verder moet ik vandaag nog flink wat werk doen én heb ik twee sportafspraken gepland. Ik kan het me dus eigenlijk niet echt veroorloven om - zoals gisteren onweerstaanbaar was - af en toe even buiten in het zonnetje rond te dolen. Op zulke momenten zou ik het liefst een (wel 27-jarige, gezonde) pensionada zijn, zodat ik gewoon de hele dag wat in en om huis kon scharrelen. Zou me geen moment vervelen! Maar aangezien dat er nog even niet in zit, maak ik maar even dankbaar gebruik van een regenachtige dag!

Hebben jullie dat ook, dat je op zonnige dagen minder makkelijk aan het werk gaat? En dan bedoel ik niet tuinieren ofzo, maar aan de slag voor de baas?

11 opmerkingen:

 1. Me zonnige dagen schijn ik extra energie te krijgen. Ik vind het heerlijk om dan veel te doen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ook! Maar wel lekker buiten en niet achter de computer :(

   Verwijderen
 2. Zaterdag 11 graden, lekker! Als je voor jezelf werkt lijkt het me heel lastig, toen ik nog werkte dacht ik altijd dat het leuker werken was als de zon schijnt dan wanneer het regent. Als je dan toch moet werken...

  Ik wou op de fiets gaan om mijn rijbewijs en paspoort te laten verlengen maar dat gaat niet door, doe geen 8 km in de zeikregen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben nu mijn eigen baas dus kan doen wat ik wil.
  In het verleden toen ik wel nog werkte pikte ik samen met collega's in de zomer wel eens een terrasje en dan kon je je moeilijker verzetten om weer aan het werk te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hé, hier schijnt de zon nog, in het oosten van het land. Ik werk ook gemakkelijker als het regent. Als de zon schijnt heb ik altijd het gevoel dat ik verplicht buiten moet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik herken het gevoel helemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik weet alleen dat ik op zonnige dagen veel meer energie heb dan op van die grijze dagen zoals vandaag. Jammer alleen dat ik de laatste tijd op bijna elke zonnige dag moet werken en op de regenachtige dagen, zoals vandaag, vrij ben. Ach, dan maar het huis schoonmaken...
  Ik wens je een heel fijne dag,
  Lieve groet,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik baal want juist door dat mooie weer had ik veel energie en heb ik een hoop gedaan. Met in mijn achterhoofd dat als het vandaag ook zo mooi zou zijn ik lekker op m'n gat in de zon kon zitten. Helaas.... Vandaag doe ik alsnog geen reet behalve m'n theorie examen leren.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Nou ja zeg, je zet me wel op 't verkeerde been, met je: Mooi het regent
  zelfs niet voor de tuin die is nog nat genoeg.
  Hoewel met dit weer vin 'k het niet erg om voor de chef te werken, 't is toch te koud en miegelig voor het buitenwerk,
  groet en werk ze

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik ben vandaag al van hot naar her gefietst. De ene keer met het zonnetje, even later in de regen. Maar het was heerlijk..., helemaal niet koud en alles ruikt buiten zo lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik kan meer als de zon schijnt. Maar wanneer ik moet werken blijf ik binnen bij de airco. Als ik nl. naar buiten ga ben ik 's middags echt niet meer vooruit te branden.
  Geniet wel dubbel als het lekker zwoel is als ik 's avonds naar huis mag

  BeantwoordenVerwijderen

Vast bedankt voor je reactie! Reageer je op een (iets) ouder bericht? Dan kan het zijn dat je reactie niet direct verschijnt, maar eerst even handmatig goedgekeurd moet worden. Dat doe ik dan uiteraard zo snel mogelijk!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Delen