Leeslijst

Vroeger was ik altijd dól op lezen. En dat ben ik nog steeds wel, maar ik heb er heel lang de rust niet echt voor kunnen vinden. Zonde, want steeds als ik lees, merk ik weer hoe fijn ik het vind. Bovendien is het (vind ik dan) een veel betere vrijetijdsbesteding dan bijvoorbeeld tv kijken. Meestal motiveren boeken me namelijk ook wel om dingen aan te pakken, iets dat ik best kan gebruiken. Om mezelf te motiveren het lezen weer op te pakken, houd ik hieronder bij wat ik gelezen heb. Als ik tenminste ook niet dingen vergeet. Om niet helemaal blanco te beginnen, begin ik niet vandaag, maar ongeveer twee weken (half juni 2015) terug, dan kan ik er vast 1 opzetten.

Disclaimer: niet alles wat ik lees is ook daadwerkelijk representatief voor wat ik leuk of interessant vind. Soms wordt iets aangeraden en is dat behoorlijk slecht, maar lees ik toch door vanwege een misplaatste hoop dat het beter wordt. Of heb ik gewoon even niets anders om handen. 

Gelezen:

- De Blanke Masai - Corinne Hofmann
- Helweek - Erik Bertrand Larssen
- Nachtschade - Karin Slaughter
- Tegenlicht - Esther Verhoef
- Zoenoffer - Karin Slaughter
- Terug uit Afrika - Corinne Hofmann
- Mijn droom van Afrika - Corinne Hofmann
- On Top - Anna Nooshin
- Mooie meisjes - Karin Slaughter
- Geld, geluk en gezin - Eef van Opdorp
- Ontspullen: meer leven met minder - James Wallman
- On the go: preppen, bewaren en meenemen - Rens Kroes 
- Blauwe maandag - Nicci French
- Powerfood: van Friesland naar New York - Rens Kroes
- Helemaal vrij - Gerhard Hormann
- Het plakband pensioen - Gerhard Hormann
- Als het zaterdag wordt - Nicci French
- Goede vrienden - René Appel
- Als padden schreeuwen - Lieneke Dijkzeul
- Supergelukkig - Tatjana van Zanten
- Exit - Katy Regan

2 opmerkingen:

  1. Ik weet niet van wat voor genre je houdt, maar ik heb eindelijk het boek 'De Alchemist' van Paulo Coelho gelezen. Geen woorden voor. Het gevoel dat het achterliet. Ik heb dagenlang over het boek nagedacht en mijn leven. Zo inspirerend en motiverend. En dat in een mooi verhaal. Spannend en exotisch. Probeer het zou ik zeggen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor de tip! Ik heb daar al eens iets over gelezen, dus ik neem 'm zeker mee als ik hem ergens tegen kom!

      Verwijderen

Vast bedankt voor je reactie! Reageer je op een (iets) ouder bericht? Dan kan het zijn dat je reactie niet direct verschijnt, maar eerst even handmatig goedgekeurd moet worden. Dat doe ik dan uiteraard zo snel mogelijk!

Let op: reacties - hoe inhoudelijk gericht ze mogelijk ook zijn - met linkbuilding-linkjes worden zonder pardon verwijderd.

Delen